Unga entreprenörer är framtidens företagare!

Därför vill vi ge dem bättre förutsättningar att lyckas som nya entreprenörer.
I landet finns det ett enormt intresse för hållbarhet och kreativiteten sätter inga gränser. Problemen har under lång tid varit att ge de unga, blivande entreprenörerna bättre möjligheter att förverkliga sina idéer. Detta kommer Hållbart2030 att kunna erbjuda under 2019 med en helt unik satsning!
Precis som för etablerade företagare kommer portalens tjänster att finnas i en version anpassat för unga blivande företag och alumner. Möjligheter att söka stipendier och crowdfunding, hitta framtida partners och mentorsföretag. Och sist men absolut inte minst ... marknadsföra sina projekt nationellt helt kostnadsfritt! 2019 blir året då våra unga entreprenörer får nya möjligheter och stöd inför framtiden. 
 
Företagarna Young

Företagarna Young är ett nytt, snabbväxande nätverk för dig som är under 35 år och företagare. Tillsammans är vi med och formar ett nytt näringsliv, vi lär oss av varandra och andra. Det ska vara kul att träffa andra unga företagare och få frossa i entreprenörskap! Företagarna Young fokuserar på framtiden och inkluderar alla branscher i hela Sverige.

Sustainergies Academy

Sustainergies skapar möjligheter för studenter att jobba med hållbarhet i praktiken. På så vis bidrar vi till att stärka kompetensen om hållbarhet hos studenter på svenska universitet och högskolor. Vi genomför tävlingar, förmedlar studentuppdrag och praktikplatser, leder workshops och utformar projekt i nära samarbete med akademin samt företag och organisationer inom privat, offentlig och idéburen sektor. Våra deltagare får erfarenheter av verkligt hållbarhetsarbete som exempelvis kan omfatta miljöinnovationer, hållbar affärsutveckling, miljöledning, klimatrapportering, mänskliga rättigheter, leverantörsuppföljningar, mångfalds- och jämställdhetsarbete, förändringsarbete, utbildning etc. Sustainergies drivs som en ideell organisation och verksamheten finns i hela Sverige.

Miljöbron

Miljöbron initierar, förmedlar och coachar samarbetsprojekt mellan näringsliv och studenter - alltid med hållbar utveckling i fokus.